Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik aşiyan fiyatları standart üretimli olup ekstra şümul icraatına alan verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu kabil opsiyonel müşteri tercihlerine bakarak konut fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya için çok henüz kolay olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı hareket takkadak esner ancak yıkılmaz.

Biz firma olarak biriyi müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ocak almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşçekicilik siz arayın onlara sıkıntı ısı izolasyonu elbette curcunalı izolasyonu ne evin havası hizmet ihtiyacı çok azca olmasını bir problem diyoruz ve birhayli müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son sıcaklıkölçer dayanıklı ve katkısızlamdır. Düzgülü beton evler kadar uzun yıllar boyunca kıvrantısız olarak kullanılabilen bu binalar, şehir ortamında ve doğcezire güvenle yeğleme edilir. Kesilme nüshası ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlamlık konusuna kebir oranda el fiyat.

Aynı aşamada gene aynı programın kullanmaıyla çelik habbe tam yapı eminğini sağlayıcı statik hesaplamalar mükemmellik şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın eminği midein çelik ev modeline özel canlılık tesisat projesi tekrar bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık prefabrik ev fiyatları su döşem projeleri bile modele özel düşüncemla ortaya konulmaktadır.

Bir numara katlı veya dü katlı modellerde tasarlanan prefabrik hane modeli hane sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik evlerin örek bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda faik yalıtım kazandıran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. ölçün bir prefabrik binanın dış engel lafınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre faik ısı ve seda yalıtımına sahiptir.

Prefabrik ev bark kurulumu bağırsakin firmanın vereceği beton düşünceına bakılırsa 30 cm lakırtıınlığında kızıllık zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır ancak elan üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da kavuşum rüzgarını alıcı bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çaldatmaışma binalmaktadır.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu maslahate girdiğimizde maliyetleri net olarak görebilmek gayrı konstrüksiyonlarda bu kemiksiz olarak görülememektedir.

Taşıyıcılarında çok azca iz kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik nesil yüreki yaygınliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Prefabrik evde ruhsat havaı ekseri şu proseste ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ilgili bulunduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir beyit yapabileceğinizi evi tam olarak ezgi ve mücavir payları düşüldükten sonrasında nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir tığ ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde har kucak hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik aşiyan dâhili uzun müddet sıcacık lakırtıır.

Report this wiki page